Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Teploty CPU a GPU

nastavit nižší voltage nepomohlo, a ani snížení maximálního výkonu cpu v nastavení spotřeby procesoru.

A myslis ze to funguje ?
Zpravidla se potkavam s tim, ze to jde a funguje jen u desktop PC, u notebooku to byva zpravdila zamklé vyrobcem (ktery aplikuje své default_nastaveni), tudiz hodnoty nejsou realne aplikovany (i kdyz program ukazuje ze jsou). Jak je to u tvého NTB nevim, proto radeji pokladam otazku.
* Celkové mas docela vykonejsi notebook, bohuzel ty teploty jsou vysi, s tim IMHO nic moc neudelas. Jestli to udrzis pod 90C°, tak bych to nejak neresil..

Do nedávna ty teploty celkem ušli.

Treba ti neco notebook v pozadi vytezuje. Zkus se podivat do spravce procesu a povypinat, odinstalovat zbytecnosti, deaktivovat Xbox Game Bar.
* Ted jsi nejsem jisti, ale desitky, Windows 10 meli funkci Game Mode, ktery pri hrani vse ostatni dal do pozadi nebo pozastavil (coz v nekterych pripadech CPU ulevilo klidne az radove v desitkach % procent).
Nevim jestli to v desitkach jeste implantované je. Protoze jestli ty teploty byly nissi , tak bych spis podezrival nejaké zbytecné procesy. Antivirus, CCleaner jsi neinstaloval ne ? Nebo jestli ano, nesli ty teploty nahoru az potom ?

[TiP] ~ :i: Popripade zkus vytvorit nového lokalniho uzivatelke bez MS uctu a zkus v nem spustit nejakou hru, jestli ty teploty budou stejné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny