Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Antivir NORTON odpojuje wifi

To je výborný nápad zo strany nadčasového Symantec.

Si predstavme rejžo, že máš nainštalovaný americký, dekadentný, buržoázny OS W10, ktorý má nastavené v Plánovači neželané prebudenie systému v hodinách reštartu tvojej pečene (jater), tj. medzi 02-03hod. SEČ, kedy sladko spíš, sníš, ale popri tom bdelí imperialisti ti z vlastnej vôli zobudia HW, nainštalujú počas noci nechcenú veľkú záplatu desiny s množstvom bugov a chýb. Zrána, za čerstvej rosy, sadneš natešene k monitoru a máš hneď po nálade.

Alebo iný modelový príklad založený na základe overených skutočností. Máš v OS sofistikovaný vírus, ktorý ti potichu v noci prebudí mašinu a po nete cestou wifi začne odosielať súkromné dáta z disku nemenovanej mocnosti do ústredia imperialistov, nepriateľov sociaľistického štátu. Po tomto špicľujúcom úkone sa systém uspí, ako keby sa nechumelilo. Pritom pozor, ak nie si pripravený, zocelený boľševikmi, eštébákmi, už ťa majú, už o tebe vedia všetko súkromné, materiálne i imateriálne vyťažené počas noci z jedného blbého hdd.

Nortoni v Symantec velice dobre vedia, ako ti ich produktom z radov AV ubránia súkromie - odpojením wifi od verejnej siete amerického, západného Internetu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny