Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní PC na Windows 7

Mam i7-6700 Skylake - update na v1903 bez problemu, kamos mel i5-7500 Kaby Lake - update na v1903 bez problemu (ted presel na RyZen 3700X a radsi teda OS reinstaloval, ale take mu v1903 funguje OK), na PC u rodicu i7-950 - update na v1903 bez problemu a na mem druhem PC Xeon 1231v3 a opet bez problemu.

Tim netvrdim, ze je ten OS uplne bez problemu a ze se nemuze stat, ze to nekomu zkape pri updatu, jenze za prve chce to PRO verzi a odlozit update aspon o 30 dni, kdy MS jeste vychytava chyby a je teda dulezite to neaktualizovat okamzite po vydani a druha vec, ze stejne tak ti muzou zkapat i Windows 7 pri nejakem updatu nebo instalaci cehokoli. Proto existuje napriklad Acronis True Image nebo jine zalohovaci softwary, kterymi delam pravidelne zalohu OS a kdyz se nahodou preci jen ty Windows 10 umrtvi, tak je obratem nahraju zpatky ze zalohy, nemusim komplet reinstalovat vsechno. Stalo se mi to jednou, protoze jsem se ve Win10 vrtal a snazil se smazat predinstalovane Metro aplikace natvrdo, coz se nezdarilo, moje chyba.

Jednoduse za 4 mesice ti Windows 7 koncej, pokud potrebujes novy PC, tak uz jdi rovnou do Windows 10 a muzes vybirat i z tech nejnovejsich procesoru a jeste na tom usetris.Je opravdu naprosty nesmysl jeste ted trvat na Windows 7.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny