Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak nevím dneska sem dal HDD do ex BOXU a zkopíroval 200GB dat,nic se neodpojilo a zatím jede jak má…
sambilionk 13.10.2019 11:13
sambilionk
HDD uz nejsou co byvaly, WD disky dneska odchazi jak na bezeckym pasu. Ne ze by teda disky od jinych…
RedMaX 13.10.2019 13:23
RedMaX
No jenže mám dva kompy jeden na hry a jeden na multimédia a vždycky jede jenom jeden teď tejden až m… poslední
sambilionk 13.10.2019 13:35
sambilionk

Tak nevím dneska sem dal HDD do ex BOXU a zkopíroval 200GB dat,nic se neodpojilo a zatím jede jak má v druhým Pc,takže buďto smůla a náhoda že sem kápnul s vadným SATA kabelem zrovna na ten HDD se kterým byl problém i dřív v jiným Pc nebo mám kliku že to je právě jenom tím vadným kabelem a HDD bude OK nakonec.No už ho nechám v tom externím a uvidíme.:-)

HDD uz nejsou co byvaly, WD disky dneska odchazi jak na bezeckym pasu. Ne ze by teda disky od jinych firem byly lepsi, to rozhodne ne.

Zastavovani ploten diskum neprispiva, nicmene nejlepsi je mit HDD trvale vypnuty a vzdycky jednou za cas jen protocit plotny. Tim vydrzi nejdele. :-)

Takze ja treba mam v pocitaci 2xSSD a jen 1xHDD na data, ktery pouzivam neustale a teda samozrejme mam vypnute vypinani ploten. Zbytek disku jsem umistil na jiny pocitac, ktery zapnu jen kdyz na nekterem z disku neco potrebuju, jeste lepsi reseni jsou externi disky nebo jen USB3 pripojka, kde disk ani nestrkas do krabicky a jen pripojis, zkopirujes potrebna data a zase vypnes. Vyhodou pak je i mensi hluk v pocitaci, dneska stejne delaji prave HDD nejvetsi bordel.

No jenže mám dva kompy jeden na hry a jeden na multimédia a vždycky jede jenom jeden teď tejden až měsíc.Vypnutej HDD může vydržet déle a nebo ti zkape po záruce že si ho prostě nezajel do pbodu kdy byl na odpis.:-)

Nastavil sem u obou Pc nevypínat ,co sem tak projížděl fora tak na životnost asi nebude mít zásadní vliv ani jedno z toho dle komentů.:-)

Tenhle už zůstane trvale v BOXU a uvidíme,jestli se to zopakuje tak poletí do křemíkového nebe,do kompu sem hodil teď 250GB + novej SATA a uvidíme jestli to nebylo něčím jiným.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru