Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet od T-Mobile

Ahojte. Mám takovej netradiční dotaz.
Bral jsem internet od poskytovatele přes WiFi, vše fungovalo parádně, linka 100/100 za 290 kaček, nikdy nespadla, super. V lednu napsali dopis, že je odkoupil T-Mobile, ale že se nic neděje, že vše zůstává při starým, nu a před měsícem přišel druhej dopis, že jim T-Mobile kompletně ruší klientelu.
WiFi odpojili na konci měsíce a v dopisu stálo, že při zařízení internetu přes T-Mobile dostaneme nějaký parádní ceny.

Zavolal jsem teda na nějakou prodejní linku, na kterou dali číslo v dopisu a chlapík mi řekl, že mi sem pošle technika z cetinu, ať změří, co mi tady jsou schopni nabídnout a že pokud to bude dobrý, tak tu linku nechá puštěnou a my se potom domluvíme na nějaké té slevě.
Chlapík tady byl, přípojku nechal puštěnou, internet jede na necelejch 100Mbps přes telefonní kabel a hotovka.
Od té doby jsem se snažil dovolat zpátky na prodejní linku minimálně 30x, bez přehání jsem strávil na čekací hudbě dohromady aspoň 5 hodin a nikdy jsem se tam zpátky nedovolal.
Pak jsem volal na infolinku, kde mi řekli, že s prodejní linkou nemají nic společnýho, že musím volat tam.
Zas nějaká hodinka na prodejní lince.
Pak mi to nedalo a volal jsem znovu na infolinku, kde mi jiná ženská řekla, že dohledala, s kým jsem mluvil a že mi do hodiny zavolá zpátky. Už se nikdy neozval.
Tak jsem zas volal na infolinku s tím, že od nich mám internet, ale žádnou smlouvu, že nic neplatím a rád bych to měl vyřešený. Tentokrát chlapík mě nechal asi 10 minut čekat na hudbě a pak mi řekl, že mi na adresu přijde smlouva. Po dvou týdnech furt nepřišla.

Já nejsem debil, abych se tady domáhal už přes měsíc smlouvy, abych jim mohl něco zaplatit. Hrozí mi něco, když se na ně prostě vyseru a počkám si, jestli si jako sami všimnou, že tu smlouvu nemám?
Já už se vidím za rok na právní poradně, kde mě T-Mobile žaluje za černej odběr :-D

Internet normálně využívám, dokonce jednou vypadl a když jsem volal na infolinku, kde moji přípojku našli podle rodnýho čísla, nic neříkali. Teda krom toho, že neví, proč vypadl.

Díky za cenný rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Přátelé, kdyby vás zajímalo, jak tato situace dopadla. Místo smlouvy mi přišla pohledávka od nějaké…
Rainy 15.10.2019 09:33
Rainy
Dobry no, nam takhle v praci do firmy zapojili zkusebne internet (nazev firmy uz si nepamatuju) a z… poslední
RMX 15.10.2019 13:57
RMX

Přátelé, kdyby vás zajímalo, jak tato situace dopadla.

Místo smlouvy mi přišla pohledávka od nějaké advokátní kanceláře.

Volal jsem na TM a reklamoval to.

Od té doby to zase řeším. Reklamační mi napsalo, že to musím řešit na té lince, kde nezvedají telefony. Po dvaceti minutách na té lince mi to včera zvedla nějaká ženská, která evidentně neměla sebemenší zájem se se mnou bavit a pořád se snažila ten hovor ukončit. Nakonec řekla, že mi zavolá ten její kolega (zase).
Na to jsem jí řekl, že mi měl volat už několikrát a nikdy nezavolal, reagovala tak, že zrovna nemá hovor a zavolá mi okamžitě. Už to je 24 hodin. Neozval se.

Přes email to řeším s reklamačním, ti mi pozastavili pohledávku, dali 100% slevu na služby, dokud se to nevyřeší a řeší to se mnou přímo oni.
Smlouvu stále nemám, ale nabídl jsem jim, že ji skočím podepsat na pobočku, ať to je z krku. Snad to jde.

Dobry no,

nam takhle v praci do firmy zapojili zkusebne internet (nazev firmy uz si nepamatuju) a ze tyden zdarma a poslou smlouvu, po trech dnech jsme vedeli ze to nechcem, ale nedovolali jsme se jim zpatky, tak jsme to nechali, je to jejich starost poslat smlouvu nebo si prijit vzit zpatky modem.
Ozvali se po trech mesicich, ze chteji zaplatit ty cele tri mesice, tak jsme je poslali do hajzlu, pro modem si prisli snad po pul roce. Rozdil oproti tobe byl, ze jsme to nevyuzivali, takze nemeli nárok. Když to používáš, tak bys platit mel, ale je teda neuveritelny, ze ti nejsou schopni poslat smlouvu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru