Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kvalitné alternatívne atramentové kazety pre staré HP, Canon

Kedysi v praveku som sa papral na kolene s 20ml injekčnou striekačkou s veľkou ihlou, plnením cartridge voľne "sypaným" originál atramentom vo fľaši pre HP toner. Atrament vo fľaši musí mať správny číselný kód pre konkrétny cartridge, aby sedelo elektrochemické zloženie viskozity farby. Dostaneš kúpiť lacný atrament, pod rukou.

Plnil som X-krát jeden a ten istý čierny cartridge dookola. Musí byť originál kvalitný cartridge pre HP, žiadna náhrada alebo repas. Chce to pri plnení cvik, nenapeniť atrament, nenechať odpáliť tlačením na sucho piezoelektrické trysky, nenechávať zalepiť trysky, nikdy netlačiť až na doraz, naprázdno, lebo sa zavzdušia trysky a ty nemáš vákuovú odsávačku, resp. plničku. (Dá sa miernym dúchaním, pevne pritlačenými perami do hornej dierky po naplnení toneru, vytlačiť z trysiek atrament na nejaký sací servítok alebo hajzlák).

Nastav si SW - vytlačiť celý text čierny, nech ti tlačiareň korekčne neodstrekuje farbu do písma. HP nemusia mať farbu, ak sa farba minie, nechaj v sánkach prázdny cartridge. Nič sa nedeje s prázdnou farbou ak netlačíš foto, farbené grafy a koláče.

-------

Dnes sú lejzrovky za pár šušňov, prejdi na túto tlač.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny