Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spojení dvou přístrojů

Jak spojit tyto dva přístroje DVD hyundai dv5x306 a TV sencor hd dvb t2 /c/s2 ci+sle 3224rcs údajně táto TV nemá vstup SCART, samozřejmě jsem hledal návody k oběma strojům na netu ale nemohu je najít, asi proto že DVD přehrávač je hodně starý a TV jsem taky nenašel díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
zastaralý a nesmyslný dvd přehrávač bez digitálního výstupu. vyhoď ho, jen budeš utrácet nesmyslné p…
lední brtník 10.09.2019 19:37
lední brtník
Možná by se dalo poohlédnout po bazarech nebo jestli někdo nemá takový kabel někde zapomenutý (možná… poslední
ml1 11.09.2019 13:31
ml1

zastaralý a nesmyslný dvd přehrávač bez digitálního výstupu. vyhoď ho, jen budeš utrácet nesmyslné peníze za nekvalitní scart konvertor.

pořiď nějaký nejlevnější dvd/br přehrávač, bude aspoň umět novější formáty filmů, obvykle má i usb vstup nebo sd slot.

Možná by se dalo poohlédnout po bazarech nebo jestli někdo nemá takový kabel někde zapomenutý (možná ho budete mít také, bývalo zvykem k videům i televizím dávat redukci ze scartu na cinche). Jinak jak už to neni tak běžné, je to dražší, než jsem byl zvyklý.
Dokud běhá, tak bych ho nevyhazoval, je to neekologické. Kvalita obrazu zase tak zlá neni a dá se přes scart propasírovat i HD (myslím ale že jenom přes RGB, kompozitní kvůli kompatibilitě počet řádků nezvyšuje). Pokud potřebuje jenom přehrávat video DVD neni důvod se ho zbavovat. Za plýtvání bych považoval akorát redukci (konvertor) scart>hdmi - stojí obvykle kolem tisícovky tedy jako nový přehrávač.
Filmová DVD maji h262, blu-ray h264 tam neni co vymýšlet, nové formáty se týkají souborů, což staré přístroje pro jistotu neumí vůbec.

Koukám na ty návody - propojte to přes RGB, to bývá kvalitnější (i když rozdíly jsou nepatrné) a televize i video to podle návodu mají a kabely s cinchy na koncích (bude potřeba 5x) jsou k dostání běžně a levně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru