Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Macbook Pro A1278 - nelze nainstalovat nový systém na nové SSD

Takže - koupil jsem flex kabel k disku se stejným číslem dílu jako byl původní a tento nový kus prosímpěkně už disk ani nevidí. Připojil jsem původní flex, disk je v systému vidět, lze nainstalovat systém, odezvy tristní, instalace stoletá. Poslední řešení bylo pořídit rámeček jako redukci místo CD mechaniky. Výměna proběhla, instalace během pár minut a nyní, zdá se, vše funguje.

Zajímavé je, že v případě macbook pro z let 2011 - 2012 mám v okolí čtyři kusy těchto notebooku, všechny běžně používané na kancelářskou práci a stále dostačující, u vše přestal fungovat disk na klasické pozici a muselo se improvizovat s rámečkem na pozici mechaniky. Zřejmě kurvítko. Nicméně takhle starý počítač už má nárok na nějaké ty vrtochy a vzhledem k tomu, že cdčka už dnes skoro nikdo nepoužívá, tak je to asi poměrně akceptovatelné řešení které ušetřilo nějakých 30 litrů investici za nový mac.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny