Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prasklý displej a záruka

Dobré odpoledne,
měl bych na Vás dotaz. Na iphone mám u alzy koupenou prodlouženou záruku, telefon tedy stále v záruce je. Bohužel se mi velmi často stává, že telefon zamrzá a nechytá signál, s čímž bych ho chtěl reklamovat. Stala se mi ale asi před měsícem taková věc – telefon spadl na hranu a tak nešikovně, že spadl na tu několika milimetrovou mezeru mezi nalepeným sklem a obalem, displej tedy praskl. Myslíte, že to bude mít vliv na neuznání reklamace?
Moc děkuji a hezký den,
Jirka

Předmět Autor Datum
To je přece úplně jedno, co si tady kdo bude myslet. nový
karel 10.09.2019 16:23
karel
Kdyz reklamujes u Alzy, tak dostanes jako potvrzeni o prijmuti k reklamaci nejaky lejstro. Asi se to… nový
TakUrcite 10.09.2019 20:02
TakUrcite
Podle mě se prodejce chytí toho pádu a reklamaci neuzná. nový
Cat 10.09.2019 20:44
Cat
Záleží na tom, kdo bude vyřizovat reklamaci, já musím Alzu pochválit. Přinesl jsem na reklamaci mobi… poslední
leo 11.09.2019 18:10
leo

Kdyz reklamujes u Alzy, tak dostanes jako potvrzeni o prijmuti k reklamaci nejaky lejstro. Asi se to jmenuje reklamacni prijimaci protokol.
Je jen na tobe, co jim nadiktujes. Alza sama neopravuje ! Posila to do servisu. V 99% pripadu se tento prijimaci protokol dostane az k technikovi.
Doporucuji napsat : zavada ta a ta. Jsem si vedom, ze mam prasknuty LCD a toto si nepreji opravovat (pripadne preji si zaslat cenovou kalkulaci na moznou opravu LCD)
Pro inspiraci
http://www.theiphone.cz/s/vymena-predniho-displeje_iphone-7/

Záleží na tom, kdo bude vyřizovat reklamaci, já musím Alzu pochválit. Přinesl jsem na reklamaci mobil se zjevně softwarovou vadou a s prasklým displejem, ale funkční. Dle reklamačních podmínek nejsou povinni přijmout k reklamaci mechanicky poškozený mobil (např.prasklý displej). Když jsem se domluvil s prodejcem, že mi nejde o opravu displeje ale SW, nějak uměl obejít tohle jejich ustanovení a nakonec sepsal 2 reklamace, z čehož druhá byla přijata a přístroj mi opravili. Prostě když se chce, tak to jde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru