Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bluetooth nano stick MT5005

Ahoj koupil jsem si Bluetooth nano stick MT5005 a nechce se mi spárovat s počítačem. Operační systém Win 10 bylo u toho CD ale nejde mi spustit neví někdo pls kde bych k tomu sehnal instalaci(i když píšou,že je to bez instalace) bo kde je problém. Děkuji PB

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zasunout do USB a pak zkontrolovat: 1) správce zařízení Nabídka start, hledat: správce zařízení neb…
Gaddy 14.09.2019 19:13
Gaddy
Pls jak poznám,že zařízení přibylo?
Bígi 16.09.2019 15:16
Bígi
Jak poznáš, že ti v peněžence přibyla stovka? Je tam o stovku víc. Stejně to je se zařízením. Mělo b… nový
Gaddy 17.09.2019 11:51
Gaddy
tak máš pravdu ještě jsem zkusil vysílač od myši a ten jde jak říkáte tak je to nějakej aušus díky a… nový
Bígi 17.09.2019 13:26
Bígi
To, že to je s největší pravděpodobností ne zrovna kvalitní výrobek, ještě neznamená, že nemůže fung… poslední
Gaddy 17.09.2019 13:42
Gaddy
A co byste mi tedy doporučily? nový
Bígi 17.09.2019 13:39
Bígi

Zasunout do USB a pak zkontrolovat:

1) správce zařízení
Nabídka start, hledat: správce zařízení
nebo
Pravým klik na ikonu Start -> správce zařízení

Zobrazí se okno s nainstalovanými zařízeními
- přibylo nové neznámé zařízení? Pokud ano, automaticky aktualizovat ovladač, v případě neúspěchu vyhledat ovladač podle ID hardwaru (pravým na neznámé zařízení -> Vlastnosti -> Podrobnosti -> v roletce vybrat ID hardwaru a toto ID googlit
- přibylo nové Bluetooth zařízení? Pokud ano, zkontrolovat stav zařízení (pravým na zařízení -> vlastnost -> v okýnku Stav zařízení uvidíš, jestli zařízení pracuje správně nebo jestli je tam napsaná nějaká chyba)

2) zkontrolovat službu Bluetooth
win + R -> services.msc
nebo
Nabídka start, hledat: Služby

Seznam služeb si seřaď podle názvu a hledej "Služba pro podporu technologie Bluetooth", klik pravým, vlastnosti, roletka Typ spuštění. Nesmí být zakázáno. Buď Ručně nebo Automaticky. Je-li služba zastavená, klikni na tlačítko Spustit.

Snad to na rozjezd pomůže :)

Jak poznáš, že ti v peněžence přibyla stovka? Je tam o stovku víc. Stejně to je se zařízením. Mělo by tam být o jedno víc :-D

Jinak sondil jsem nějaké info o tom BT MT-5005 a samozřejmě niezwyczajnie polska technologia komputerowa :-D Na stránkách media-techu jsem si vyhledal ten produkt a stáhnul PDF o něm. To PDF si můžeš pročíst na tomto odkazu. Už jen z toho popisu je jasné, že se jedná o něco mezi atrapou a výrobkem a nejsou schopni o tom napsat nic užitečného. V tomto případě věta "Nejsem tak bohatý, abych mohl kupovat levné věci." platí dvojnásob.

Jestli teda se budeme snažit něco s tím elektroodpadem vymyslet, je třeba přesněji definovat význam tvé věty "stejně pořád nic".

To, že to je s největší pravděpodobností ne zrovna kvalitní výrobek, ještě neznamená, že nemůže fungovat :-) Ne, neotravoval jsi, lepší je požádat o pomoc, než mlčet a potom nadávat, že nikdo nepomohl. Kdybys to chtěl zkusit ještě pořešit třeba přes TW, napiš mi do zpráv. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru