Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s novou sestavou

Zdravím, budu skládat skoro celý nový počítač kromě grafiky. Momentálně mi nejde o radu komponentů (ano, vím, že sestava není úplně dokonalá a ano, taktovat nehodlám) ale chtěl bych se zeptat na pár otázek abych měl úplnou jistotu až budu tento počítač skládat.

1. O mojí základní desce jsem slyšel, že se někdy stane, že dorazí s neaktulizovaným biosem, problém ovšem je, že procesor 9. generace který budu kupovat potřebuje nejaktuálnější verzi biosu, a proto ho bude v případě nutnosti flashnout. Chtěl bych se proto zeptat, zda je daný procesor s deskou kompatibilní a co se stane, když složím počítač a deska nebude aktulizovaná, zapne se to vůbec ? Dále jak bych v případě nutnosti aktulizace biosu měl postupovat, pokud to tedy jde a nebude potřebná reklamace.

2. Za druhé bych rád poprosil o kontrolu kabeláže, zda budu moci zapojit SSD, HDD, bednu a tři větráčky k ní přibalené a víceméně vše co je potřeba zapojit.

3. Za třetí bych potřeboval vědět, zda je nutné předem odstranit veškeré ovladače grafické karty, než jí vyjmu a dám do nové sestavy

4. Naposledy jsem se chtěl zeptat jak to probíhá při spouštění kompletně čistého počítače bez operačního systému, předpokládám, že si předem budu muset vytvořit bootovací flashku se kterou nainstaluju Windows.

Nová sestava: ASUS PRIME Z370-P II

Seagate BarraCuda 1TB

Samsung 860 EVO 250GB

Intel Core i5-9400F

Corsair VS650 White Certified

SilentiumPC skříň Regnum RG4TF RGB Frosty White

HyperX 16GB KIT DDR4 2666MHz CL16 Fury Black Series

Stará grafika : MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GB OCV1

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny