Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem program na tvorbu PDF (vložit existující obrázky bez novékomprese)

Dobrýden, hledám program, na tvorbu PDF dokumentu (v podstatě editor PDF, nebo běžné grafický editor/ nebo vobyčejný "vord"). Mám ale požadavek, aby vkládané obrázky (v JPG a PNG) zůstaly zachovány co setýče zvolené komprese a formátua barevnosti. Tzn aby neprováděl novou kompresi, z toho důvodu že obrázky již mám uložené v takovém formátu, kdy jejich bitová hloubka (1bit,2bit, gray 8bit, běžné full color JPG atd), který je pro dané použití nejvýhodnější ( čb schéma, grafika s indexovanou paletou, běžná fotka-JPG). Tím pádem i rozlišení formát PNG vs jpg.

Totiž běžné programy, co znám, fungují tak, že je tam možnost volby komprese rastrů - kvalita a rozlišení. Případně tam volba komprimovat rastry jde vypnout, což ale znamená nekomprimovaná bitmapová data (aspoň jsem měl naději, že by to dělalo to chci, že to nebude "re"komprimovat - použije stávající kompresi, ale ono to dělá to, že to bitmapová data nekomprimuje vůbec)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny