Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Program na klonování: Windows 7 64 bit.

W10 sa nenasere na pevný disk, ale z bútovacieho ISO čerstvo stiahnutého zo stránok MS, sa pohodlne, za pár minút nainštaluje na rozdiel od umastenej, naboptnanej skostnatenej W7 ku ktorej okrem prihotoveného balíka na ISO spolu s balíkmi SP1+SP2+IE11 je nutná nekonečná onánia ťahaním záplat.
-------------------------------
Klon je založený na presnom kopčení bit po bite veškerých dát, metadát, sektorov, ID HW, Partition Geometry, Unalocated Space od nultého sektora počnúc z pôvodného disku na externé úložisko.

Ak máš v úmysle viac zistiť, ako je zložený pevný disk, usporiadanie sektorov, logických oddielov, stiahni si SW Active@ Disk Editor, Active@ Partition Manager a spol. z dielne vývojárov: http://www.ntfs.com/ntfs_recovery_concepts.htm

Klon sa robí z hľadiska bezpečnosti nenarušenia integrity dát výhradne pri uspatých dátach pevného disku, nie live, za behu OS. Preto musíš najprv nabútovať do RAM nejaký vlastný backupper mini systém založený na jadre Linuxu alebo bútovací OS pod WinPE.

Za mňa: EaseUS Backup Todo - free. Vyrobí ti externé médium alebo dualboot, vlastný bootmanačér priamo na pevnom disku.

Budeš potrebovať externý hdd, nie flešku.

Externý hdd musí byť čistý, lebo ti Klon najprv externý disk naformátuje a následne prepíše dáta step-by-step. Preto sa volá Klon.

S USB fleškou moc nešpekuluj v prípade Klonu, hlavne nerob Klon live, za behu spusteného OS lebo sa neustále menia a zapisujú metadáta (sú skryté súbory v koreni systémového disku $$.*).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny