Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou TV do 15K

Souhlas, blbost to je. Zatim rozumneho co tu padlo, byla ta KD od SONY. Jen nektere drivejsi modely nemaji zrovna nejlepsi i kdyz zcela dostacujici Acoustic Surface / zvuk z obrazovky, ale uvedeny model, nebo F7005 uz jsou na tom podstane lip. (jen mozna zvlada lip SDR jak HDR, ale s vybornou colometri, kde jsme nekde u Delta E= 2,2).

Ale Rpi3 bych k tomu nekupoval.
Kdyz uz Raspberry tak alespon podstatne vykonejsi Rpi4 ktera o proti RPi3 podporuje rozliseni az 2160p, ale to uz by bylo mozna rozumnejsi popremyslel spis o necem pohodlnejsim jako Amazon Stick 4K TV ktery byl uvolnen pro EU a ktery stoji skoro stejne a ma dalkove ovladani, nebo nejaky ekivalentni Android typu Xiaomi TV BOX s CPU Amlogic S905X.
Jinak ze na SONY nejdou nainstalovat aplikace je hloupost (jen je potreba dle modelu, nebo OS povolit instalaci aplikace treti strany a DEV mode v nastaveni, bez potreby GooglePlay ktery kdyz uz tam je, tak urcitou aplikaci nemusi zobrazit jako certifikovanou kompatibilni s urcitym modelem). Nekteré nemusi jit nainstalovat mozna ano, ale to nema nic spolecneho s tim, jestli je to SONY, LG, YokaSuta nebo 電視.
(Samsung bych pod 11K nekupoval, prepaleny barvy, divenej SW, hroznej a nepresnej 4K upscaling coz muzeme potkal bohuzel i u drazsich modelu pod 2019. To uz radeji PANASONIC ktera zaroven se SONY ten UPS|2160p zvlada softwerove nejlip i u levnejsich modelu, nebo tu Philips za tu cenu asi nejakej model PUS. Pro pouziti zaroven s nejakym Android boxem bych kdyz uz Philips, tak zvolit Philips s Linuxovym OS Saphi ktery je rychlejsi a mene narocny)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny