Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NVIDIA GeForce 820M - potrebuju neco asi tak 10x rychlejsiho, ale co a jak to poznam?

Problem je, ze zrovna tuhle hru jsem v zadnem benchmarku nevidel (a asi ani podobnou), protoze se nejedna o aktualni ani mainstreamovou hru. Vytezuje jedno jadro procesoru (vic neumi a umet nebude), aktualni hry zvladaji jet na 4 a vice. Vetsinou pouzivaji specialni graficke/fyzikalni/kdovijake enginy a postavy v nich maji tisice vertexu jako kostru pro texturu, tady to bude tak par desitek, ale zase desitky (mozna i stovky) objektu. Skoro jiste nepouziva zadny z profesionalnich hernich enginu, kdyz je to Open Source a dilo rady nadsencu. V pozadavcich se taky moc rozumneho nedozvim, jen ze to nekdo rozbehal i na 486 s VGA, akorat se to nedalo hrat, protoze to kazdy frame rendrovalo nekolik minut. A ze naroky zalezi na konkretnich doplncich (kterych jsou stovky a z kterych si kazdy posklada tu hru jak se libi jemu a nektere grafiku nepouzivaji vubec a jine zavadeji shadery a textury i pro jinak prazdne pozadi a kdovi co jeste dalsiho. Samotny holy zaklad muze bezet jen s dratenymi kostrami a minimem moznosti, v plne palbe jde o radove jinou hru, ktera se zakladu podoba asi tak hrubym nametem.

Na PCTuningu jsem test 820M vubec nenasel :(

U me rozpocet tak kriticky neni, jen nechci zbytecne vyhazovat penize za vykon, ktery nepouziju, kdyz je muzu dat do rady jinych veci. 8k mi prez caru neprijde, samozrejme 5k je levnejsi a pokud by to stacilo, tak fajn, pokud by nestacilo 8k, tak proste pujdu i vys.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny