Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NVIDIA GeForce 820M - potrebuju neco asi tak 10x rychlejsiho, ale co a jak to poznam?

Notebook pro svuj puvodni ucel vyhovuje dodnes, pro hrani se nehodi, i kdyz to nejak zvlada, tak chci stolak pro hrani. Nad hrou neplacu, hru si uzivam a chci si ji uzivat jeste lip.

1) rozpocet mi na to staci, jen nechci zbytecne vyhazovat penize. Je nejaka rozumna grafarna za rozumne penize, co je 10x lepsi nez ta 820M? Jaka?
2) tohle pred duchodem nestihnu

kdyz jsem koupil chatu, potreboval jsem tam nuz - co tam byly nejake z trznice na 50,- proste nevyhovovaly. Taky jsem neresil rozpocet, kdyby me oslovil nuz za 5k, tak jsem ho tam klidne koupil, ale dostal jsem skvele reference na jeden za 500,- a tak je tam ted on. A za ta leta se skvele osvedcil. (takze jsem koupil dalsi domu a par dalsich jako darky v rodine, vsechny dodnes slouzi). Rozpocet je houby kriterium, jde mi o uzitek. Nuz za 5k by ho poskytnul stejne, urcite ne vic. Tady stavim pocitac kolem grafarny, az budu vedet jakou asi, tak dovyberu zbytek, jestli bude stat 2x tolik, nebo 5x tolik se jeste uvidi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny