Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NVIDIA GeForce 820M - potrebuju neco asi tak 10x rychlejsiho, ale co a jak to poznam?

http://oolite.org/

One of the most important aspects of Oolite is customisation: almost all parts of the game can be modified using simple free text and graphics tools, and over five hundred expansion packs are available, ranging from minor tweaks such as a new ship or replacement sound effects, all the way up to giant missions it could take you weeks to play through.

Oolite runs on Mac OS X (10.6 or later), Windows (Vista Service Pack 2 or later), and Linux. It is designed not to need the latest hardware, and requires only a 1GHz processor, 1GB of RAM, and an Open GL-capable graphics card for basic performance (though a higher specification is recommended, and some expansion packs may require a more modern computer).

Ano, bezi i na Atomu v NB (https://www.czc.cz/acer-aspire-one-d270-28ckk-cerna_3/103949/produkt), kdyz tam nedam skoro zadne expansion packy a nahodim uspornou grafiku (jako zadne textury a tak, proste klasika z minuleho milenia). Ale bez tech packu je to dost prazdne a malo objektu ke kresleni (proste klasika z minuleho milenia, kdo jeste pamatuje osmibitovou Elite).
Par nadsencu to prave portuje na Rapsberry Pi a trumfujou se v tom, jak daleko jim dobehne preklad.

Jenze ja to chci hrat s vetsinou expansion packu a rozumnym rozlisenim a plnou grafikou - a to je radove jina liga ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...