Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NVIDIA GeForce 820M - potrebuju neco asi tak 10x rychlejsiho, ale co a jak to poznam?

Tak jsem zagooglil :-)
- Trabant max speed = 100 km/h
- Ferrari max speed = 349 km/h
- stihacka Soptwich Camel = 180-200 km/h
- stihacka X-43 = 10 618 km/h
- Modry plamen = 1,014.511 km/h

Ja vim, ze potrebuju 10x vic, abych mel pozadovane FPS.
- pozadavek 1 000 km/h
- Ferrari je 3.5x vic a to je malo
- stihacka Soptwich Camel je pouze 2x vic a to je zoufale malo
- stihacka X-43 je 106x vic coz je zbytecne moc (a cena tomu odpovida)
- https://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Flame je prave tak akorat :)

(Jasne, je to alegorie, ale prave tohle je problem tech obecnych rad "cim vic, tim lip, rekni kolik mas penez" - penez mam dost, abych eventualne koupil i stihacku s celym letistem, ale modry plamen s garazi je to, co potrebuju a stoji podstatne min.)

Je mi jasne, ze moderni karty jsou rychlejsi (a procesory taky). Netusim, kolikrat. (U CPU je to celkem jednoduche - pouziva to jen jedno jadro na 800 MHz - ja mam 2.5GHz - soucasnost je 4-5GHz a o neco lepsi sada, cili nejsou 10x lepsi, jen tak 2-3x - na druhou stranu to CPU mam nevytizene, takze me netlaci).

Nechci tam vrazit kartu za 3k (nebo 6k), abych zjistil, ze je to Ferrari proti Trabantu, cili 3.5x vic a nestaci mi to a muzu ji zahodit a koupit jinou drazssi
Nechci tam vrazit kartu za 30k, abych zjistil, ze je to stihacka x-43 proti Trabantu a nikdy ji nerozvasnim nad 10% jejiho potencialu, protoze nemam jak rozumne (cili jsem vyhodil par desitek tisic zbytecne).
Ale netusim, co je ten Modry Plamen - mozna kazda za 3k, mozna jen nejake nove za 10k+, nejspis neco mezi tim - a k tomu bych se rad nejak dostal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny