Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NVIDIA GeForce 820M - potrebuju neco asi tak 10x rychlejsiho, ale co a jak to poznam?

Penize na cely pocitac mam ted. Krome toho jednoradkoveho zadani tady vedle (@ Hanyse.k ) bych jeste chtel prihodit vetsi HDD (tak kolem 2 TB), SSD (kolem 256 GB) a CPU s tak 12/24 core/thready ci vic (pro veci, co s grafikou a hrama nesouvisi vubec a muzou bezet i v textove konzoli).

A odkladam to jen proto, ze AMD s nima sice 7.7. prislo, ale mely tam radu problemu, ktere postupne odstranili, ci odstranujou. Prvni hype (a tedy vysoke ceny) byl, kdyz s tim prisly (early adopters), druhy ocekavam, az to bude spolehlive na prakticky vsech aktualnich deskach pro to urcenych (conservatives) a samozrejme pred vanocema (protoze se kupujou darky). Mezi tim se prenesou SW upravy i do stabilnejsich vetvi linuxu a bude dost navodu, jak to spolehlive rozchodit. Takze ocekavam pad cen po vanocich ci novem roce a do te doby chci vybrat, co koupim - teda hlavne tu grafiku, zbytek je celkem jednoduchy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny