Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno HBO Go a Netflix sdileni zarizeni

Cau,
vedel by nekdo, jak je to s HBO Go a Netflixem se sdilenim uctu na vice zarizenich v ruznych sitich?

Podle toho, co jsem cetl ma:

HBO Go maximalne 5 zaregistrovanych zarizeni a maximalne 2 zarizeni mohou prehravat najednou v ramci domacnosti.
Netflix u HD vysilani specifikuje jen, ze 2 zarizeni soucasne.

Jde mi o to, ze ja ani rodice obe najednou urcite nezaplatime.
Nasi si ale plati HBO Go a koukaji spolu, teda jen jedno zarizeni soucasne. Tak jsem si rikal, ze bych si od nich vzal prihlasovaci udaje a mel HBO Go zadarmo. Akorat ale nesplnujeme tu jednu domacnost, nicmene na podminky jim kaslu, pokud by to fungovalo a nebyl by problem s tim, ze se bude prehravat z ruznych lokaci (ruznych IP) soucasne.
Na oplatku bych si zaplatil Netflix a stejne tak bych ho nahodil jednou na svym PC a jednou u nasich.

Zajima me, jestli to takhle nekdo provozuje, jak Netflix, tak HBO Go a jestli s tim neni nejakej problem?

Doted resim situaci stahovanim ze sharewebu, ale protoze jsem zjistil, ze Netflix uz nejakou dobu a nove i HBO Go umoznuji i offline sledovani, coz potrebuju, tak premyslim, ze bych se na "sharing", kde taky platim premium ucet, vykaslal a poridil si Netflix. Sice by to vyslo o neco vic penez, ale zas budu mit lepsi pocit, ze platim tvurcum obsahu. Netflix a HBO Go pokryje tak 90% toho na co koukam, problem bude jen se serialy Amazonu. Pokud by ale situace byla takova, ze by bylo potreba platit obe sluzby, tak to uz jsou 4 kila mesicne a na to jim kaslu a rodice by to taky urco ani nahodou nedali. Proto teda ten dotaz. Predem dik.

Předmět Autor Datum
HBO GO nijak neresi jestli je jedno zarizeni na miste X a druhe na miste Y, klidne si pustim HBO GO…
lucifer 05.10.2019 18:03
lucifer
hlavne si zjisti jestli tvoje zarizeni podporuje standart sifrovani widewine urovne 1 jinak ti tyto…
Boboo 05.10.2019 18:33
Boboo
pro android na to slouzi appka kde si tohle muzes zjistit [88087-untitled-png]
Boboo 05.10.2019 18:41
Boboo
tim obrazkem jsi to zabil :-D v poho, mame Windows 10 a na mobilu mam LineageOS (SGS5). Ok, diky v…
RedMaX 05.10.2019 18:59
RedMaX
za to se omlouvam :-D monentalne mam xiaomi mi 9T a mam L1 ale kdybych odemknul bootloader a nahral…
Boboo 05.10.2019 19:02
Boboo
Ja to takhle driv mela s Netflixem, koukala jsem pres kamosuv ucet, a nikdy s tim zadny problem neby…
merlouska 05.10.2019 18:36
merlouska
Jo, HBO Go ted udelalo moznost stahnuti offline na Androidu, doufam, ze udelaji i appku pro Windows…
RedMaX 05.10.2019 18:53
RedMaX
Netflix za 199 mesicne ale je jen v SD rozliseni, nebo se pletu?
lucifer 05.10.2019 19:03
lucifer
jj, to si poridi jen naprosty zoufalec, navic pouze jedno zarizeni. HD + 2 zarizeni je za 260Kc. U H…
RedMaX 06.10.2019 00:11
RedMaX
Dohodni se s kamarády a složte se společně na family účet, ta nejvyšší verze pak každého vyjde okolo…
Eryo 06.10.2019 00:39
Eryo
Taky moznost, ale v mem pripade asi ne uplne realizovatelna, premyslel jsem uz o tom, ale nemam okol… poslední
RedMaX 06.10.2019 02:23
RedMaX

HBO GO nijak neresi jestli je jedno zarizeni na miste X a druhe na miste Y, klidne si pustim HBO GO v praci na PC, nebo na tabletu - a stejne tak na TV doma. Takze to co chces fakt neni problem, rekl bych ze u nich zadne restrikce na IP nejsou. Restrikce je teoreticky (nevim, nezkousel jsem) na maximalne dve zarizeni soucasne z jedne IP, a to je vicemene hlavne kvuli vytizeni site.

Ja to takhle driv mela s Netflixem, koukala jsem pres kamosuv ucet, a nikdy s tim zadny problem nebyl. Ted mam svuj ucet, ale zase jsem dala heslo brachovi, at muze koukat taky.
HBO mam tedka nove, to sdilime s kamoskou, ale bydlime ve stejnym baraku a mame stejnej internet (jsme se sably, ona plati net, ja tyhlety veci na serialy a filmy :-D), takze tam jsme nejspis videt jako jedna domacnost.

Imho to nikdo moc neresi, pokud na to nekouka 150 lidi pres jeden ucet.

Jinak.. HBO Go umi i offline uz? To se na to budu muset podivat - ja hodne vyuzivam prave ten Netflix na offline sledovani, do mobilu si nastahuju serialy a pak na to koukam ve vlaku atd.

A k tem serialum Amazonu .. taky by me tam tedka neco zajimalo, ale popravde receno, uz me trosku toci, ze je tady hafo sluzeb a kazda ma neco. Si nebudu platit deset ruznejch netflixu a amazonu a hbo a janevimceho.
Jinak ale jsem kdysi zkousela ten free mesic amazonu prime, chtela jsem si neco pustit, ale ty filmy a serialy tam tenkrat nemely vubec titulky.. takze nic pro me :-/ Nevite nekdo, jestli je to uz lepsi?

Jo, HBO Go ted udelalo moznost stahnuti offline na Androidu, doufam, ze udelaji i appku pro Windows 10 jako to ma Netflix. Ja bych si nahodil jak Netflix tak HBO Go na pocitac a na mobil. Akorat jestli HBO neudela appku na stazeni offline do Win10, tak si na nem rozjedu Android a appku budu mit tam.
Rodice maji HBO Go na pocitaci a na notebooku, ale sleduji to jen pres prohlizec, takze tam offline nemohou, ale oni to nepotrebuji, doma maji klasicky internet, kdezto ja koukam hlavne na chalupe, kde nemam nic nez LTE, takze offline potrebuju.

jj, to si poridi jen naprosty zoufalec, navic pouze jedno zarizeni. HD + 2 zarizeni je za 260Kc. U HBO Go je HD + 2 zarizeni za 130Kc. Dohromady teda 390Kc mesicne je prilis, myslim ze pro vetsinu lidi v CR. Kdyz se to rozdeli na dve poloviny, tak se mi to uz do mesicnich vydaju vejde. Nakonec doted jsem platil 200Kc mesicne za premium na sharewebu, s cimz uz jsem skoncil. Ted pouzivam agregator sharewebu za 110Kc mesicne, ale tyhle agregatory nemyvaji dlouhou zivotnost, takze s tim vyhledove moc nepocitam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru