Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno HBO Go a Netflix sdileni zarizeni

Ja to takhle driv mela s Netflixem, koukala jsem pres kamosuv ucet, a nikdy s tim zadny problem nebyl. Ted mam svuj ucet, ale zase jsem dala heslo brachovi, at muze koukat taky.
HBO mam tedka nove, to sdilime s kamoskou, ale bydlime ve stejnym baraku a mame stejnej internet (jsme se sably, ona plati net, ja tyhlety veci na serialy a filmy :-D), takze tam jsme nejspis videt jako jedna domacnost.

Imho to nikdo moc neresi, pokud na to nekouka 150 lidi pres jeden ucet.

Jinak.. HBO Go umi i offline uz? To se na to budu muset podivat - ja hodne vyuzivam prave ten Netflix na offline sledovani, do mobilu si nastahuju serialy a pak na to koukam ve vlaku atd.

A k tem serialum Amazonu .. taky by me tam tedka neco zajimalo, ale popravde receno, uz me trosku toci, ze je tady hafo sluzeb a kazda ma neco. Si nebudu platit deset ruznejch netflixu a amazonu a hbo a janevimceho.
Jinak ale jsem kdysi zkousela ten free mesic amazonu prime, chtela jsem si neco pustit, ale ty filmy a serialy tam tenkrat nemely vubec titulky.. takze nic pro me :-/ Nevite nekdo, jestli je to uz lepsi?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny