Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem USB kľúč - koniec?

USB klic, stejne jako disketa blaahe pameti jde pouzivat na prenaseni dat, ktera ma clovek nekde zalohovana - je to levne medium a muze kdykoli odejit, proste jen tak.

Za tu dobu, co je pouzivam mi jich uz odeslo spousta a jsem si na 100% jisty, ze to nebylo tim, ze bych jim neco spatneho udelal. Cast odesla tak, ze proste "prestala byt" - elektronika uvnitr ani nekomunikovala, u dalsi casti se sice elektronika ozvala, ze ano je USB klic od toho onoho vyrobce, ale tim to skoncilo - nebyla schopna precist, nebo zapsat ani jeden sektor. No a zbytek tak nejak odesel po castech, kdy z niceho nic proste nejake sektory nesly cist, jine ano a po par pokusech tech spatnych jen pribyvalo.

Ale s tim je proste potreba pocitat, za ty ceny se to holt takto chova a nekdy to odejde za 2 roky, jindy za 4 a jindy za 2 mesice - klidne dve USB koupene naraz (v objednavce proste XYZ x2 ks) odesly jeden za dva tydny, druhy za rok pri prakticky stejnem pouzivani.

---

Cili mozna se povede ta data zachranit, mozna ne, ale proste to ber tak, ze toto muze u USB klice nastat kdykoli, bez viditelne priciny - a podle toho s nima jednej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny