Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem formátování hard disku -hlavníC

Na atomu chodily XP bez problémů, linux mint také, ale jsou prý i masochisti, co na tom provozujou desítky, tak nevim. XP to s fleškama moc neuměji, spustí se díky legacy usb v biosu, ale jak se začnou hrabat sami, už to nedaji. Někdy prý pomáhalo zkusit jiné usb, nemám zkušenosti. V tom je možná lepší připojit přes USB CD mechaniku, to by mohlo fungovat, tak jsem to několikrát udělal já.
Já v tomto pořád pomlouvám windows, ale nedávno se mi stalo, že jsem chtěl nabootovat nějaký starší linux (myslím open suse), prostě první co mi padnul pod ruku a obdržel jsem hlášku (přeloženo do češtiny) "nelze nalézt bootovací DVD, právě jsem z něj přitom nabootoval ???" nikdy předtím jsem se s tím v linuxu nesetkal a na tom počítači jsem ho předtím určitě používal, možná byla mechanika tehdy připojená jinak, nevím.
Na takovouhle primitivní věc musí stačit i daleko starší střep, prakticky cokoliv od prvního pentia (midi je přehrávané hw a to šlo i na 386, k tomu posílání (mix) zvuku z mikrofonu opět dělá hw, tam opravdu nemá rychlejší počítač význam).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny