Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem formátování hard disku -hlavníC

Dobrý den.Koupila jsem malý notebook ACER 10" ( KAV60).Jen na přehrávání midi karaoke (vanbasco).Je tam WIN7 a seká se mi to.Tento program mi fungoval perfektně ve WIN XP.Mám ho na flash a hlásí mi to že nejde nainstalovat.Moc prosím jak mohu sformátovat hard disk abych si tam mohla nainstalovat win xp.Tento notebook nebude nikdy připojen k internetu.Moc moc děkuji HEDVIKA

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den.Všem děkuji za odpověď.Vážení přátelé.Napíši to úplně od začátku.Hraji na klavír a zpívám.…
janeba111 13.10.2019 14:53
janeba111
Offtopic: Jsem taky klávesák, hrají na různých akcích, ale pouštět lidem MIDI a říkat tomu hraní, hm…
MachR55 14.10.2019 08:37
MachR55
Vážený pane OFFTOPIC.Jestli umíte dobře!!! používat programy CUBASE a CAKEWALK klaním se Vám.Z midi…
Hedvika111 14.10.2019 13:38
Hedvika111
OK, netušil jsem, co a jak si upravujete. Oba programy samozřejmě znám, umím s nimi pracovat, nicmén… poslední
MachR55 15.10.2019 08:04
MachR55

Dobrý den.Všem děkuji za odpověď.Vážení přátelé.Napíši to úplně od začátku.Hraji na klavír a zpívám.Kamarádům a přátelům občas hraje me ( s kytarákem) na večírcích.Tam hraji na klávesy YAMAHA PSR740 které také používám jako zvukový modul.K tomu mám malý (Toschiba) notebook( s windowsXP--v něm VANBASCO a složku s repertoárem.Z něj jedu přez převodník midi do midi kláves a kabelem do externího monitoru přede mnou na čtení textů.Koupila jsem náhradní notebook ACER KAV60 s Win7.A seká se mi to.
Potřebuji vymazat(sformátovat)oddíl C abych si tam mohla dát orig.winxp.Hlásí že to nejde.Moc moc prosím pomůže někdo?HEDVIKA

OK, netušil jsem, co a jak si upravujete.
Oba programy samozřejmě znám, umím s nimi pracovat, nicméně je nepotřebuji. K hraní používám jen a pouze klávesy - levou rukou akordy automatického doprovodu, pravou rukou melodii, doprovod, sóla - dle potřeby každé písně. Doprovod mám samozřejmě předem upravený a uložený spolu s potřebnými zvuky pro pravou ruku v registrech.
Ono se pak mnohem lépe reaguje na aktuální dění na parketu - např. není problém přidat třeba mezihru a refrén, když se zrovna lidé zvedají k tanci, nebo naopak skladbu zkrátit, je-li třeba apod. S puštěným MIDI doprovodem se tohle prostě nedá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru