Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešenoAnketa Koľko monitorov používate?

NVidia Surround abych pravdu slysim prvne, mrknu na to. Dobry soft na spravu monitoru ma NVidia NView, ale to je jen pro Quadro grafiky.

Nicmene ten DisplayFusion jsem hledal, jestli existuje i neco jineho a nenasel jsem nic, nepouzivam zdaleka vsechny funkce, ale treba tyto: klavesova zkratka pro zapinani a vypinani monitoru - profily monitoru, k nim jde nastavit ruzne rozvrzeni ikon na plose, nastavit k ruznym profilum ruzne ovladace pro zvuk (profil monitor hraje ze standardnich beden, profil televize hraje z televize). Umi to udrzet velikost okna, coz je nutnost ve Windows 10 a pripojeni pres DisplayPort, kdyz ma kazdy monitor jine rozliseni, nastavit vlastni tapety plochy pro jednotlive monitory. Ma to lepsi prichytavani oken nez maji Windows v defaultu nebo lze funkci vypnout. Dal to umi ruznou praci z okny na klavesove zkratky atd.

Par funkci jako zmena prihlasovaci obrazovky nebo ruzne sporice obrazovky pro kazdy monitor nepouzivam. Stejne tak vzdalene ovladani pres telefon jsem ani nezkousel. A jeste to umi vylepsit ALT-TAB na prepinani fokusu, ale tuhle funkci jsem musel zakazat, protoze neni kompatibilni s PSPadem, je to skoda, ale PSPad potrebuju vic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny