Předmět Autor Datum
Jako první nenáročný pokus zkus připojit externí monitor.
host 14.10.2019 22:45
host
To som urobil, obraz nejde.
denis9410 15.10.2019 08:07
denis9410
Je to mŕtva základná doska? Resp. grafický čip? To by jsi spis videl artefakty. Dela to samé, kdyz… poslední
XoXoChanel 15.10.2019 12:39
XoXoChanel

Je to mŕtva základná doska? Resp. grafický čip?

To by jsi spis videl artefakty.
Dela to samé, kdyz je ten NTB jen na dobijecce bez baterie ? (zkus predtim nez ho znovu spustis drzet ~30s tlacitko power pro kompletni vybiti komponentu CMS / kondensatoru)
Kdyz pripojis nabijeci sektor do toho Aceru, rozsviti se dioda ze se dobiji nebo sviti jen ta "power" ? Jestli né, tak bych veril spis tomu ze je "základná doska mŕtva", mozny problém s napejinim, které nedokaze regulovat minimalni zatez. (v lepsich pripadech kdy je vinikem jen nejaky FDU_mosfet ze 2€ je mozna oprava bez potreby menit celou zakladni desku).
* Nevim kde se 5535 resetuje CMOS, nebo jestli ma nekdo v okoli dimm slotu RAM nekde resetovaci piny, ale myslim ze by to stejne nicemu nepomohlo. Nekteré notebooky maji testovaci - checkovaci rezim komponentu ktery se vyvolava pri spusteni POST pomoci kombinace specifickych klaves (mozny error tak muze byt zobrazen pomoci kodu na obrazovce, nebo v podobe pipani), chtelo by se podivat do navodu k tomu Aceru, mozna ti to napovi trochu vic, takle by to bylo jen typovani.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru