Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to mŕtva základná doska? Resp. grafický čip? To by jsi spis videl artefakty. Dela to samé, kdyz… poslední
XoXoChanel 15.10.2019 12:39
XoXoChanel

Je to mŕtva základná doska? Resp. grafický čip?

To by jsi spis videl artefakty.
Dela to samé, kdyz je ten NTB jen na dobijecce bez baterie ? (zkus predtim nez ho znovu spustis drzet ~30s tlacitko power pro kompletni vybiti komponentu CMS / kondensatoru)
Kdyz pripojis nabijeci sektor do toho Aceru, rozsviti se dioda ze se dobiji nebo sviti jen ta "power" ? Jestli né, tak bych veril spis tomu ze je "základná doska mŕtva", mozny problém s napejinim, které nedokaze regulovat minimalni zatez. (v lepsich pripadech kdy je vinikem jen nejaky FDU_mosfet ze 2€ je mozna oprava bez potreby menit celou zakladni desku).
* Nevim kde se 5535 resetuje CMOS, nebo jestli ma nekdo v okoli dimm slotu RAM nekde resetovaci piny, ale myslim ze by to stejne nicemu nepomohlo. Nekteré notebooky maji testovaci - checkovaci rezim komponentu ktery se vyvolava pri spusteni POST pomoci kombinace specifickych klaves (mozny error tak muze byt zobrazen pomoci kodu na obrazovce, nebo v podobe pipani), chtelo by se podivat do navodu k tomu Aceru, mozna ti to napovi trochu vic, takle by to bylo jen typovani.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru