Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje dosud fungující klonování notebooku

Dobrý den, požádal bych o řešení, kdo máte zkušenosti s klonováním tímto programem Acronis True Image. Tento program z roku 2013 jsem v minulosti přes Bootable USB program vložil do USB flash disku a tento disk používal ke klonování Windows 7 na svém notebooku. Ale teď úplně stejný tento disk s tímto programem, nedokáže dokončit klonování úplně stejného Windows 7 v tomto notebooku. Nechápu tedy proč už to nefunguje, tento proces klonování se po pár minutách přeruší a zobrazí se toto http://imgworld.cz/w8HQchRqJR.jpg Ten Windows 7 je stejný, jen samozřejmě aktualizovaný a déle používaný.

Mám podezření, jestli ta verze 2013 umí klonovat aktualizovaný W7, tak jsem stáhl tento novější Acronis True Image http://dl2.acronis.com/s/AcronisTrueImage2017.iso, pokusil jsem se ho opět přes tento program https://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/sprava_disku/a-bootable-usb/ nainstalovat do USB flash disku, ale nedaří se ani toto, tento program hlásí, že toto ISO není to správné.

PROSÍM TEDY O NÁZORY KDE MOHOU BÝT PŘÍČINY A NĚJAKÉ FUNGUJÍCÍ ŘEŠENÍ PRO TO KLONOVÁNÍ MÉHO NB DO NOVĚ ZAKOUPENÉHO SSD. A napadá mě, jestli to není tím formátem SSD, protože v notebooku je HDD pevný disk a pro naklonování jsem používal v minulosti když to fungovalo, právě HDD. Pokud je podezření na SSD, zakoupím opět HDD. Tedy klonování by bylo opět z HDD na HDD. PROSÍM O NÁZORY A ZKUŠENOSTI I S TÍMTO.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na to vytvoreni boot media 2017 bych pouzil Rufus: https://www.techno360.in/acronis-true-image-2017… poslední
RedMaX 27.10.2019 02:30
RedMaX

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru