Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je sestava ok? - herní PC s dobrou schopností multitaskingu při práci

Ah, omlouvám se, jsem zvyklý, že mi často lidi cpou svůj lovebrand bez ohledu na to, co skutečně od toho požaduji, moje chyba, příště to dočtu.

Ano, momentálně používám dvojici monitorů FHD 60/80 Hz. Ten lepší má 80 Hz, FreeSync a 1080p. Na 4K moc zatím nemyslím, upřímně to zatím ani na nic nepotřebuji a přijde mi to trochu jako další plýtvání peněz. 1080p mi kvalitativně stačí, mému dosavadnímu PC ale odchází pomalu grafika po záruce a obecně to zpracování PC není nejlepší (tehdy jsem kupoval něco předem sestaveného bez hlubších znalostí a byla to chyba). PC se nedá ani upgradovat, má malou propustnost na kartu, starý PCI expres a jen 2 sloty na RAM. Dříve 8 GB stačilo, dnes už to je trochu starý páprda, co jde do důchodu :)

+ počítám ještě s 2-3 tisíci na systém (protože si nejsem jistý, jestli moje verze Win 10 jde migrovat na jiný PC), takže ideálně sestava do 22 000,- no :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny