Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je sestava ok? - herní PC s dobrou schopností multitaskingu při práci

jsem zvyklý, že mi často lidi cpou svůj lovebrand bez ohledu na to, co skutečně od toho požaduj

Rozumim. Problém je spis v cenach, kde AMD nabizi bud radu RX 500 nebo hned 2x drazsi RT 5700 coz je velky cenovy skok, chybi tam neco mezi tim za 6500Kc. (kdyby AMD vydalo nejakou RX 5600 by bylo idealni)
Vyborna by byla kombinace Ryzen 3600 + RX 5700 ale to by bylo jaksi pres tvuj rozpocet, ale stim, ze mas opravdu vykony podklad na hodne dlouhou dobu.
PS: Ryzen 3600 jsem zakoupil i pro své PC, nedalam overclocking, ale teploty, s tim ze jsem v BIOS nic neuprovavalo, neboostoval s posledni verzi Agesa 1.0.0.3ABBA pro BIOS ktera hodne napomohla optimizaci Ryzenu 3 (pristi mesic vychazi 1.4) pri hrani nepresahne 60 stupnu. (nekdy vyskoci na 65C° kdyz rozehreju grafickou kartu). Divej, kdyz je pribalen tak ho vzdy muzes zkusit a kdyz se ti teploty budou zdat vysoké vzdy muzes nejakej CPU cooler dokoupit ;-)

5 minut v OCCT plné vyuziti cores jsem se drzel nekde na 50-55C° (teploty jsou nisi jak ve hrach, jelikoz v testu je testovano jen CPU tak graficka karta je v IDLE a netopi) :
https://ibb.co/dWjMzh6
* Jestli mas slusnou PC bednu (v mém priade slo o prumerny Antec One P8 / hlavne kvuli provedeni prachovych filtru) a neosadis graficku s nejakym vysim TDP tak uvidis, ze pri hrani bude tvé CPU nekde na 60-65C°. Nevim kde uvadeli 100C°, ale podzerivam ze slo o overclocking (pretoceni CPU), nebo nekdo spatne nasadil chaldic, jinak opravdu nevim :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny