Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak zapnout zápatí a čísla stránek v Libre Office?

Zdravím všechny.

Bohužel se mi manuál Libre Office nezdá srozumitelný. Začíná větou vezmi čistý kastrol ... nebo tam je Vytvoř nový dokument a nejdřív si nastav styl stránky?

Problém: soubor manuál.docx je pomocí Ctrl+C a Ctrl+V složený ze 4 různých souborů 4 různých autorů. Styly stránek neumím zjistit. Stránky začínají tam, kde mají začínat. Ani obrázky a popisy se nerozhodily.
Otázka: Jak zapnu stejné zápatí s číslováním stránek od první stránky do poslední stránky a třeba s názvem Manuál kafemlejnek v zápatí?

Děkuji.

Předmět Autor Datum
Už se nějak povedlo. Ale abych popsal jak na to, to neumím. Nějak se mi podařilo zapnout zápatí a pa… nový
Nol 05.11.2019 16:19
Nol
Nechcem znevažovať... ale ak si predtým používal M$O - tak LO nastavovanie a formátovanie hlavičiek… nový
yYy 05.11.2019 17:59
yYy
Troll nejsem. Běžně používám Writer z LibreOffice na napsání jednoduchého textu. Záhlaví a zápatí ne… poslední
Nol 06.11.2019 10:07
Nol

Už se nějak povedlo. Ale abych popsal jak na to, to neumím.
Nějak se mi podařilo zapnout zápatí a pak jsem pomocí Ctrl+C a Ctrl+V vložil obsah zápatí na všechny stránky a číslování se nastavilo samo správně. Mám raději, když vím, co dělám.

Nechcem znevažovať... ale ak si predtým používal M$O - tak LO nastavovanie a formátovanie hlavičiek a zápätí je ROVNAKÉ.
Takže - buď si troll, alebo si myslíš, že LO a M$O majú úplne rozdielne funkcie - pritom LO je na 98% kompatibilné s M$O.

Troll nejsem.
Běžně používám Writer z LibreOffice na napsání jednoduchého textu. Záhlaví a zápatí nemusím řešit. A pak přilítne konstruktér: potřebuju sloučit tyhle 4 dokumenty a udělat z toho manuál. Mě se tam nekopíruje diakritika. Udělej to ty. Dokumenty jsou od různých autorů a stabulkama a obrázkama. Některé doc, docx. pdf. Některé taky z LibreOffice, 1 byl z MS Office. Takže jsem to spojil. Opravil jsem stránkování. S diakritikou jsem problém neměl. Na mém PC nejsou hry a podobné chujoviny. Jen jsem tam potom měl 2 různá zápatí a u pdf a jednoho dokumentu zápatí nebylo vůbec. Nápověda nepomohla. Tak jsem se zkusil zeptat.

Dodatek: větou Na mém PC nejsou hry a podobné chujoviny. jsem myslel, že tam nejsou věci, které by mě měly měnit písmo apod. Je to pracovní PC.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru