Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Linux mi zapsal disk a přestal fungovat

Tak zkus nějakou jinou distro, třeba 18.04 s kernel 5.*, ktery přidává jak na svižnosti tak kompabilitě. Nebo zkus alespoň Live verzi uvidíš ze dle distribuce by to nekteré tvé požadavky splňovalo.
Mě na vše stačí Kali (Linux), ale dlouho jsem používal Budgie, ale vzhledově (GUI) se mi asi nejvíc, vzhledove se mi líbí i UBUNTU Voyager (GnomeShell 3.30): https://voyagerlive.org/
(na slabší PC upřednostňuji Lubuntu, nebo Raspbian OS na Debianu 10 ktery jsem zvolil na budoucí mini multimediální ARM server + WEB).
Kdyby jsi chtel tvou 16.* Upgradovat, tak by jsi mohl jit pres Update-Manager s volbou (promt) LTS:

sudo nano /etc/update-manager/release-upgrades

PS: Ja jsem se zase třeba špatně adaptoval na Windows 10, kde jsem na Gitu začal vyvíjet pro Windows 10 vzhled Windows 98 (za mě nejlepší GUI na kterém jsel strávil snad celou střední), ale nezbývá mi na to moc času a mezitim měl Win10 2x upravený GUI tak nez přepíšu prvni uz vyjde druhý, MS no .. a nejak jsem si mezi tim na desitky zvykl a prestal to resit.
(ty klavesové zkratky chapu, hodně je používám hlavně v editorech, chapu ze jako pozadavek to muze hrat podstatnou roli. Nevim jak 16.*, ale distribuce 18.* a vyse mi vše funguje s kernel 5.* i na starším nebo naopak novým HW + AMD docela slušně a stabilně )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny