Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Linux mi zapsal disk a přestal fungovat

S tými obchodmi kecáš, normálne to nainštaluje len raz

Dojmy z toho muzes mit samozrejme jine, ja si sice potrebuju nejaky linux nechat na nejake pokusy a necham teda Ubuntu kvuli te 5 lete podpore, kdy na to nemusim sahnout a stravit dalsi dva dny s instalaci a poinstalacnim nastavenim. Ikony jsou opravdovy hnus, zadna moznost na zmenu na me nikde nevybehla. A stejne jako v nabidce Windows 10 se nedaji menit uzivatelsky.

Nicmene nainstaloval jsem z "Ubuntu Store" Libreoffice, ktere jsem zjistil po spusteni, ze jsou v anglictine. Chtel jsem cestinu, ale nesla tam pridat a v tom jejich centru software zadne jine Office nebyly. Tak jsem nahodil Synaptic, ze si tam knihovnu cestiny doinstaluju, neslo to. Koukam, ze v Synapticu tam ale vubec ty LibreOffice nainstalovane nemam, tak jsem je nainstaloval znovu. Pak kouknu do nabidky aplikaci a byly tam dvakrat. Jednou z centra v anglictine a podruhe ze synapticu v cestine.

Takze ne, nekecam, jsou to joudove, hlavne ze udelali dva instalacni balickove systemy a pak v tom maji bordel, ze takovej nedokazal ani Nadella s Windowsama ani za nekolik let. Opravdu je to Ubuntu otresne, kdyz to srovnam s Windows 10!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny