Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Messenger a doručení zpráv

Zdravím, měl bych dotaz na zkušenější. Jde mi o to, že sem tam používám Messenger. Někdy si píšu i s lidma, co nemám v přátelích. při první zprávě je třeba, aby prvně zprávu schválili a pak si píšeme normálně. Ale často se mi stává, že třeba v průběhu komunikace je stav zprávy Doručeno a reakce žádný, týden, dva nic Ani zobrazeno, nic. Když jsem se díval do historie na zprávy třeba 3 roky staré některých přátel, tak u spousty taky vidím jen doručeno.

Co to znamená? Že jim to došlo, upozornilo a někam to zapadlo dolu? Ale přece jim to musí nějak celou dobu blikat ne, že mají nové zprávy? Co jsem zjistil, tak když nejsme přátele a při první zprávě je stav Posláno. Stejně tao jako když si píšeme s druhou stranou a ten chat smaže. Když napíšu znovu, je znovu posláno a musí potvrdit.

Ale když je doručeno, tak by to mělo být normálně v jejich příchozích zprávách, nebo to nějak dál filtruje? Osobně si nedovedu představit, že by mi někde blikalo x týdnů upozornění na zprávy. A kdyby dotyčný člověk chat odebral, tak když napíšu pak znovu, byl by stav posláno a on by musel potvrdit. Moc tohle nechápu jak to funguje,

Jestli to ví někdo do hloubku budu rád. Nebo třeba messenger takový zprávy háže někam uplně na konec dolu?

Předmět Autor Datum
Pokud se jim zobrazuje notifikace, tak si tu zprávu můžou přečíst z ní a v samotném Messengeru už si… poslední
Wikan 19.11.2019 18:54
Wikan

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru