Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Messenger a doručení zpráv

Zdravím, měl bych dotaz na zkušenější. Jde mi o to, že sem tam používám Messenger. Někdy si píšu i s lidma, co nemám v přátelích. při první zprávě je třeba, aby prvně zprávu schválili a pak si píšeme normálně. Ale často se mi stává, že třeba v průběhu komunikace je stav zprávy Doručeno a reakce žádný, týden, dva nic Ani zobrazeno, nic. Když jsem se díval do historie na zprávy třeba 3 roky staré některých přátel, tak u spousty taky vidím jen doručeno.

Co to znamená? Že jim to došlo, upozornilo a někam to zapadlo dolu? Ale přece jim to musí nějak celou dobu blikat ne, že mají nové zprávy? Co jsem zjistil, tak když nejsme přátele a při první zprávě je stav Posláno. Stejně tao jako když si píšeme s druhou stranou a ten chat smaže. Když napíšu znovu, je znovu posláno a musí potvrdit.

Ale když je doručeno, tak by to mělo být normálně v jejich příchozích zprávách, nebo to nějak dál filtruje? Osobně si nedovedu představit, že by mi někde blikalo x týdnů upozornění na zprávy. A kdyby dotyčný člověk chat odebral, tak když napíšu pak znovu, byl by stav posláno a on by musel potvrdit. Moc tohle nechápu jak to funguje,

Jestli to ví někdo do hloubku budu rád. Nebo třeba messenger takový zprávy háže někam uplně na konec dolu?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny