Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vyplatí se do kanclu HP EliteDesk 705 G4 s R3Pro 2200G, 4 GB RAM, 500 GB HDD a W10 Pro za 9000 Kč?

https://www8.hp.com/cz/cs/desktops/product-details/product-specifications/24078590

ZÁRUKA
Tříletá omezená záruka a nabídka služeb (3-3-3) zahrnuje tříletou záruku na náhradní díly, práci a opravy u zákazníka. Podmínky záruky se mohou v jednotlivých zemích lišit. Záruka podléhá určitým omezením a výjimkám.

Takže 3 roky na náhradní díly, práci a opravy u zákazníka, ale ne třeba na výměnu za nový kus nebo vrácení peněz v případě neopravitelnosti, ovšem zákonnou záruku musí dodržet, takže 24 měsíců pro fyzickou osobu a 12 měsíců pro právnickou osobu a OSVČ. Do 10.000 Kč to lze koupit bez vyplnění hlavičky, tudíž plná záruka 24 měsíců, na co by se dalo uhrát i porušení plomby, jelikož prodejce nesmí omezit práva zákazníka a musel by prokázat, že závada vznikla v souvislosti porušením plomby. Někteří prodejci si to asi zlehčují a píšou tam rovnou 3 roky, ovšem v případě výše uvedených sporných situací s tím mohou u HP narazit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny