Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno vytiskne se jen 1 stránka(levá horní) při nastavení 4stránek na list

Cus,Mám problém s tiskárnou a tiskem jedné strany vícekrát v režimu 4 stránky na list.

Co chci:
Chci vytisknout stejnou stranu jednostránkového dokumentu 4x na jeden list (2x2 mřížka), takže v nastavení tiskárny (dialog HP, kde nastavuji Economode, atd) nastavím 4 stránky na list.

výsledek:
Vždy se potiskne jen na výsledný list jen 1 stránka ze čtyř(na A4 to dá mřížku 2x2), tedy levý horní roh. Nezávisle na tom, kolik dám kopií v tiskovém dialogu)

Oprava:
chtěl bych aby to přímo z nastavení dialogu tisku vytisko všechny stránky 2x2 a ne jen jednu stránku do levého horního rohu. Prozatím to řeším, že si dokument otevřu v editačním programu a upravím před tiskem do mřížky (zmenším a rozmístím 4x), ale je to zbytečně zdržující dělat u každého dokumentu zvlášť. A ne každý dokument se podaří importovat (složité PDF, problémy s vykreslením, pády)

Mám pocit, že problém je v tom, že dokument má fakticky jednu stránku , ale já ji(tu samou chci vytisknout) víckrát. Problém je, že když dokument má 1 stránku tak Ve formuláři Rozsah stránek nejde nic vybrat.

PS: Chová se nastavení Počet kopií jak čekám? Tzn, že když zadám 11 kopií, vytiskne to 11 A4, kde na každém listu budou 4 stránky a nebo to vytiskne 2 A4 po 4 stránkách na ní a na třetí A4 budou 3?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny