Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může příjem DVB TV rušit amatér se stanicí?

Uprimne by me zajimalo kde se bere v lidech tahle agresivita. Pamrd - vy ho znate osobne? Zkusili jste to s nim probrat, vi on o tom ze za takove neco muze? Pokud zakon neporusuje, tak ma zarizeni ktere splnuje platne normy, a vysila na frekvencich ktere jsou k tomu urcene - vykonem ktery je taky urceny. Ze to muze rozhodit STA je mozne, ale hned kvuli tomu nekomu nadavat do pazmrdu a posilat na nej div ne Urnu, to mi prijde fakt SILNE pres caru.

Pokud mate podezreni ze normy nesplnuje a treba vysila vyssim vykonem nez muze, tak muzete zaukolovat CTU - muzou to promerit primo na miste. A dle toho se pak postupuje = pripadne kdyby slo skutecne o nekoho kdo kasle na platne normy a zakony klidne i trestnim oznamenim, mastnou pokutou a zabavenim nepovoleneho hardware atd. Pokud to bude v poradku - reseni co uz jsem napsal, jeden-dva blbe filtry mezi antenu a zesilovace STA.

- tohle pisu aniz bych byl nejaky "radioamater", ale je to konicek jako jakykoliv jiny - a nekoho treba bavi komunikovat pres pul zemekoule svepomoci, mimo internet.

Zajimave ze tady nedelate takovyhle hiphop kdyz nekomu rusi prijem televizniho signalu BTS stanice pro LTE site mobilnich operatoru. A ze takovych pripadu je habadej - o nekolik radu vic nez zde uvedene.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny