Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Padání her, černá obrazovka prohlížeče

ms defender (a jiné antiviry) se tak lehko zakázat nedá. čekal bych, že si dokážeš přečíst popis a taky že tušíš co děláš.

mpcmdrun.exe: záznamy do plánovače vrací běžící služba na pozadí od stejného produktu (msmpeng.exe - defender), proto taky hláška, že je přístup odepřen.
nissrv.exe: taky součást defenderu. ve vlastnostech je vidět popis.
defender je navržen pro win10 a testován stovkami miliónů instalací. tak proč ho vypínáš, když originální součást windows tvůj problém určitě nezpůsobuje, ani jsem nic takového netvrdil?

not verified zřejmě jen nemá vyplněný popis, jinak neznamená nic. máš k dispozici název procesu, obvykle i jeho popis, jeho umístění na disku, u těch slušnějších i výrobce. a ty se řídíš přiblblým "not verified"?
jak posuzuješ, co je pro tebe potřebné, nebo co je bůhvíjak stará a (ne)kompatibilní hovadina kterou jsi stáhnul z netu a nainstaloval ty - že má nebo nemá od nějakého programu verified?

ještě jednou a pomalu:
když vynecháme malware v pc, tvoje problémy způsobuje aplikace/služba, která není kompatibilní se systémem. proto ona vyskakuje na popředí a shazuje ti dětinskou hru.
(nám se tak třeba kdysi chovala starší verze acronis true image, ale takových aplikací budou tisíce)

protože sám asi neposoudíš co do pc nepatří ani si to neumíš přečíst, bude asi nutné začít právě tou kontrolou na škodnou. na viry dnes nevěřím, v tomto století je na světě spíš přespywarováno.
začni tady: adwcleaner

jedna technická: samozřejmě že i defender jde ve ve windows zakázat, alespoň v pro verzi windows. ale je to zbytečné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny