Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nakupuje niekto v Alze vacsie objemy?

Cize ak to chapem spravne ak by mi bol prideleny obchodnik bude to aj tak clovek z fyzicky najblizsej predajne a v tom pripade je samozrejme dobre mat s nim aj osobny kontakt?
Prva skusenost s Alzou je totizto zatial len negativna.
- Tovar mi prisiel poskodeny (pravdepodobne uz z vyroby), vratenie sa natahuje, pretoze sa uz 6 dni v Alze "radia" a mam cakat na pokyny.
- Odber mozny len osobne na OP, nie je mozne tam niekoho poslat ani po telefonickom dohovore.
- Ako je to s miestom dodania neviem, respektive pocul som, ze nesmie byt mimo sidla firmy, neviem, co je na tom pravdy.
- Donedavna bolo este treba pracne dokazovat, ze som platcom DPH (je to verejne dostupna informacia, co v Alze pochopili az po rokoch), co mi prislo vrcholne obtazujuce.
- Pokus o kontakt neuspesny, po mojom dotazniku s navrhom spoluprace prisla vseobecna odpoved o tom, ze mam spravit prvy nakup v minimalnej hodnote 1500 eur, ziadny osobny pristup, odpovede na moje otazky z dotaznika, proste nic.

Za mna zatial sklamanie, buzeracia ak by som musel chodit po tovar osobne, vybavovanie reklamacii/vratiek osobne a pod, totoalne neosobny pristup...uz ma celkom presla chut menit dodavatela.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny