Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Není otevřený port v routeru

Kdybych byl síťovým specialistou, tak bych si s takovou věcí dokázal poradit sám nemyslíš? :-D
A já ti určitě nejsem schopen vysvětlit, proč mi některé věci fungovaly bez veřejné IP adresy. Prostě to fungovalo tečka. A jestli skládáš bicykle někde v dílně je mi vážně fuk. Dělej si, co chceš že jo. ;-)

Já jen chci jednu věc. Pomoc s otevřením portů nic víc, nic míň. Občas dojde k tomu, že si člověk neví rady ... a proto jsem zašel sem. Zeptat se odborníků, kteří o tom snad něco ví. Ale každého zajímá jen jedno, proč a na co? Ale na to, co jsem se ptal nepadla ani zmínka pořádně. A ještě si ze mě budeš utahovat? ::)

Já ti to teda řeknu kamaráde, když tě to tak strašně zajímá.

Existuje pár her jako např: F1 Challenge 99-02 (Už celkem dosti stará hra), nicméně lidé se k tomu vracejí stejně tak já po X letech z nostalgie. A věř tomu nebo ne, ale u této hry, když si vytvoříš porty, tak můžeš založit server, aniž bys musel mít veřejnou IP. Nevím jak je to možné, ale prostě to tak fungovalo a stále funguje. Přátelé také nemají veřejnou IP a v klidu ten server založit mohou. Používá se na to např:

Port Forward Network Utilities
Simple Port Tester
Simple Port Forwarding --- tady je problém např to, že v té databázi těch routerů není tento typ, co mám. Páč ten program už nějaký ten rok je na světě a aktualizace se dělala, kdo ví kdy.

Neříkám, že to byla nějaká extra kvalita, ale dalo se to. Když se mi tam připojilo 10 hráčů a více, tak už to bylo znát (lagování atd).

Taaaaak pane Fleg jste spokojen s touto odpovědí? Rád bych ti o tom řekl více, ale já nejsem odborník.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny