Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Není otevřený port v routeru

Nooooo tato odpověď je skvělá. A ani to nebolelo. Děkuji moc ;-) ;-)

Mimochodem já neřekl, že tomu nerozumíš nebo něco podobného. To bych si nedovolil.
Já jsem jen popsal, jak to fungovalo nebo co jsem musel udělat, aby se vytvořil server. A sám jsem řekl, že jsem přišel sem proto, aby mi odborníci poradili, když si s tím teda nevím rady. Já nevím, proč to berete jako urážku? Já to všechno myslím v dobrém. Ale to je jedno teď.

Píšeš tu o tom, že pravděpodobně to fungovalo díky serveru od výrobce hry. Kdysi fungoval tzv: GameSpy pokud vám to něco říká. Jako že vám asi určitě ano. Díky němu to skutečně fungovalo snadno a jednoduše tyhle věci. Bohužel, jak víme GameSpy skončil někde v roce 2014 a všechno tohle šlo do háje na nějakou chvíli.

Nicméně našly se nějaké moudré hlavičky, kteří si s tím poradily a to jak říkáš díky VPN, No-Ip a dalších služeb.
Díky čemuž je zase možné zahrát tyto starší hry. U kterých skončila veškerá podpora.
No-Ip mám také, ale mě je to asi k prdu :-D.

Takže ANO. Tato hra má něco jako novodobý Gamespy v multiplayeru ... a musím mít tu upravenou hru od těch moudrých hlaviček, kteří si s tím hrály. A proto mi jde jen o to, abych mohl otevřít porty, když už je mám zapsané jak v routeru tak v PC.

Nicméně stále není vyřešen ten problém ohledně otevírání portů, které bych potřeboval. Je teda ještě nějaký nápad, jak jej otevřít? ... Prosím Vás moc.

Tak nějak jsem si myslel, že když to zapíšu do routeru, tak mám vyhráno už. + Ještě pohlídat firewall, aby mi to neblokoval. Tohle všechno mám. A furt nic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny