Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem www: lze nějak (polo)automaticky "donutit" server k načtení souboru?

Ještě se vrátím k těm makrům. Pro výběr prvků na www stránce se používá tab tab tab.. nedá se to nějak obejít výběrem konkrétního prvku třeba myší nebo ještě jinak? U myši cítím problém v tom, že při poloze okna prohlížeče to nebude jednoduché. Jedině snad do makra přidat F11 na maximalizaci okna prohlížeče a pak by (snad) měly být příslušné prvky pořád na stejném místě.

Hraju si s podobným "úkolem", tentokrát z Total Commanderu. Najedu na validní soubor a načtu jej ve webové aplikaci ČSSZ: https://eportal.cssz.cz/web/portal/tiskopisy-pvpoj-2016, dále Načíst soubor, dále Procházet..., dále vložit soubor se schránky i s cestou (163 Total), dále Pokračovat, dále Ne (=bez elektronického podpisu). Pak jsem tam, kde chci být, změním období, datum a částky a odesílám (i to by šlo nabubnovat automaticky odjinud, to teď neřeším).

Sice jsem si cosi spáchal, ale funguje to všelijak. Jednou ano, jednou ne, možná podle rychlosti odezvy. Různě tam přidávám sleep, ale pořád nejsem spojojen. Těch tab mám kolikrát v řadě hodně, neměl bych to také prokládat sleep-y?

Už jsem se v tom tak zamotal, že s těmi taby jsem ve stavu, že to dělá všechno mpžné jen ne to, co chci. Není nějaká jednoduchá možnost, jak počet tabů (když se chci někam dostat) zjistit? Nemohu se dostat odsud, nemohu vybrat Procházet..., abych tam mohl vložit to *xml.

[88585-cssz-png]

Příkazy:

(příkaz aktivnímu oknu) 163 Total
https://eportal.cssz.cz/web/portal/tiskopisy-pvpoj-2016
(makro) \sleep30\tab\tab\tab\tab\tab\tab\tab\tab\tab\tab\tab\tab\tab\enter\sleep10\tab\tab\sleep10\enter\sleep10\ctrl.v\enter\enter\sleep10\tab\tab\enter\sleep10\tab\enter

.
.
Nefunguje to díky počtu \tab mezi dvěma \sleep10 zhruba v polovině makra. Ten počet je asi špatný.

Přikládám fiktivní (ale validní) data v *xml
.
.
.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny