Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem www: lze nějak (polo)automaticky "donutit" server k načtení souboru?

Jedná se mi o toto:

Na stránkách https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/spol/soubor_vyber.faces je vlevo dole tlačítko Procházet.... Kliknutím na něj se otevře dialogové okno pro výběr *xml souboru, zadáním validního *xml se tento "vloží dovnitř stránky" (název souboru je pak uveden vedle tlačítka) a je možno jej tlačítkem vpravo Načíst a dále s ním pracovat.

Pokud vezmu myší stejný *xml a upustím jej nad tlačítkem Procházet..., stane se totéž, data se opět "přednačtou" na stránce.

Dalo by se tohle nějak udělat, abych nemusel ten .xml tam vkládat ručně (přes vložení do Procházet... nebo upustit to tam myší)? Napadá mě použití nějakého scriptu, který by se třeba pravém kliku na *xml se objevil v kontextové nabídce (např. Vlož na EPO) a jeho spuštěním by se otevřela příslušná stránka v prohlížeči a ten soubor by se přímo na tu stránku nahrál. Buď jen do Procházet..., nebo (lépe, ale není to nutné) pak i do Načíst.

Přikládám smyšlený, ale validní *xml soubor (s kritickou chybou, ale to načtení nevadí), se kterým se to dá případně zkoušet.

Šlo by to nějak?
Potřeboval bych to kvůli implementaci této funkcionality do programu (spustit z něj EPO a rovnou tam nahrát *xml soubor). Pokud ale budu vědět, jak to provést z Průzkumníka Windows či Total Commanderu, už si pak s tím nějak poradím.

Díky za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny