Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Google disk - synchro mezi Androidem a Windowsy

Google Drive sync už nepodporuje Visty a XP od roku 2017. Zdroj: https://www.pcworld.com/article/3136723/google-drive-dumps-windows-xp-and-vista-now-what.html
Bohužel v případě synchronizace to je většinou poslední a finální rozhodnutí. U her se třeba konec podpory hned neprojeví nebo neprojeví nikdy, jen potřebuješ silnější stroj. U prohlížečů ti třeba nebudou fungovat jen některé funkce. Tady to je ale konečná a jestli to chceš používat, musíš upgradovat Wokna.

Na internetu každopádně najdeš pár experimentálních funkcí, jak to propojit ale vždy tím odesíláš data 3. straně a ani to nemusí ve finále fungovat. Odkaz ti sem dávat nebudu, to si najdi na vlastní nebezpečí.

Jinak k samotné funkčnosti, mám pocit, že to funguje jako OneDrive (ačkoliv tam to jde nastavit). Ty vlastně máš nějakou propojenou složku s cloudem a cloud aktualizuje své soubory podle tvé změny v počítači. Soubory bys měl mít tedy fyzicky na počítači a zálohují se ti na cloud. V tomhle mi přijde upřímně lepší OneDrive, protože tam jdou tyto funkce nastavit a funguje to mnohem intuitivněji a lépe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny