Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sluchátka s aktivním potlačením hluku (ANC technologie)

Mam nahlavni s ANC konkretne tyhle:

https://www.czc.cz/bose-quietcomfort-35-ii-cerna/225495/produkt

Nektere okolni zvuky slyset jsou, nektere ne. Ono teda ty sluchatka jsou dobre utesnena, takze i s vypnutym ANC toho clovek z okoli moc neslysi. ANC spis potlaci zvuky typu ruch ulice, motory aut, castecne zvuk vrtacky. Venku bych doporucil s tim z toho duvodu nechodit a ja nechodim. Clovek by aspon trochu okolo sebe slyset mel, neslyset je nebezpecne.

V tiche mistnosti ale pri zapnutem ANC slysim takovy jakoby hrozne jemny cvrlikot, tudiz to je pak treba zase ANC vypnout.

Jinak pokud bych mel ty moje sluchatka hodnotit, coz je teda pro tazatele irelevantni, kdyz chce spunty, tak co mi na nich nejvic vadi, je ne uplne dobra antena k Bluetooth a teda dost slaby dosah. Jinak hraji pekne a ANC povazuju za dobrou technologii pro urcite situace, ale ze by to byla nejaka "killer fycura" bez ktere bych se neobesel, to si teda nemyslim.

Docela souhlasim s tim, co tu pise mlok8. Spunty bych bral klidne i bez ANC, vyznam ANC bude velmi slaby. Radsi at vyberes nejake, ktere v ramci moznosti spuntu opravdu dobre hraji a jestli tam je nebo neni ANC je uz detail.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny