Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aky rodinny digitalny fotoaparat do 10 000 SK?

Taka mala uvaha asi trosku od veci. Netyka sa to len tohoto threadu, ale aj inych.
Mne sa zda, ze to autor threadu uz prehana. Vybera, vybera, chce vsetko v jednom s vlastnostami specializovanych zariadeni, stale premysla co bude lepsie, pritom podla popisu asi profesionalny fotograf nebude a navyse sa pohybujeme vo vyssej cenovej kategorie lowendu, takze mi celkom unika to strasne premyslanie, co bude lepsie.
Pri dnesnych cenach spotrebnej elektroniky sa meni trosku jej vyznam. Uz to nie je ako kedysi, ze si clovek kupil pristroj, ktory ho potom sprevadzal podstatnu cast zivota. Tovar je naozaj spotrebny a pri vyvoji cien na trhu, technologickeho vyvoja na nom sa mi zda ozaj zbytocne par tyzdnov, alebo mesiacov premyslat, co si kupim za par tisic (co nie je dnes uz skoro ziaden peniaz).
Fotak, ale podobne zariadenie nas budu spravadzat mozno rok, dva, tri...pokym nas nezlomi zase ponuka trhu na nieco lepsie, lacnejsie, modernejsie, vykonnejsie a nami vybrany vyrobok odide na cestne miesto do skrinky, kde pomaly zapadne prachom.
Navyse netreba prehanat a precenovat vnimanie ludskeho organizmu.
99.99% ludi nerozozna zvuk z cd prehravaca od kazety alebo platne (samozrejme kvalitna paska, kvalitna platna).
99.99% ludi nerozozna pri pohlade na obrazok na lcd displeji akou technologiou bolo vyrobene (jeden kolmy pohlad na displej a nie 2 monitory vedla seba).
99,99 nerozozna 2 rovnake fotografie, pricom jedna z nich bola spravena pristrojom za 5k a druha profesionalnou zrkadlovkou. Navyse do lowend segmentu foto zasiahli dost telefony a po case telefony uplne vytlacia klasicke fotoaparaty. Zostane len stredna a vyssia trieda, na ktoru nebudu technologicky mat.
....atd
Samozrejme vsade sa najde "expert", ktory pride a zacne tvrdit, ze paska sumi, ze platna ma lepsi zvuk ako cd, ze farby na pva su vernejsie, ze canony sumia a tlacia bielu farbu do zlta...atd
Ale kto z vas si mysli, ze patri do kategorie 0.01%? Ja osobne som 99.99%.
P.S. Sluch mam slusny, farebne citenie v poriadku

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny