Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aky rodinny digitalny fotoaparat do 10 000 SK?

Dik, mna si teda dostal, ma to nieco do seba. Ja som tiez pozeral co maju tie fotky spolocne, potom mi to doslo.

Ja som videl v NAY elektrodome v akcii zoom 10x a nezdalo sa mi to prilis vela, navyse prvy zaber nebol ostry, az druhy bol, aj preto som si myslel ze taky zoom 18x bude asi velmi tazke vyuzit bez stativu.

Takze pre seba by som chcel uz vacsi zoom, ale ten hlavny fotak ktory tu vyberam nie je pre mna, takze ten bude mozno len so 4x zoom-om a podla reakcii to bude asi Panasonic. Ten s 10x zoom-om je uz prilis drahy, ale este som sa definitivne nerozhodol.

- - - - - - - - - -

Este k tomu fotaku pre mna - urcite potrebujem mobil, chcel by som aj nieco cim mozem fotit kedykolvek a kdekolvek, takze mobil, alebo kompakt a este by som chcel aj ultrazoom, ale 3 zariadenia? Neviem, mam 2 moznosti - mobil+kompakt+ultrazoom, alebo len mobil+ultrazoom, s tym ze s mobilom by som aj fotil, ale neviem, su uz nove fotomobily s bleskom lepsie ako napr. SE K750i (ktory mam teraz)? Samozrejme ze ten ultrazoom by bol hlavny fotak a doma by som fotil len s nim, s mobilom by som fotil len nudzovo. Mozno este tretia moznost, mobil a kompaktny ultrazoom aspon na opasok, ale tam by uz asi bola velkost na ukor kvality. Neviem ktora moznost by bola lepsia... Ale to ma este cas, mozno sa dovtedy vela veci zmeni, teraz je to vedlajsie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny