Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak funguje fingerprint?

Maminka ti dnes povolila počítač na déle jak 2 h, protože si z matematiky nedostal 5 ale 4-, tak ses nudil natolik, že sis řekl "Půjdu vysírat na poradnu"? Jednak tvůj původní dotaz nedává smysl, tvoje expost dohady poté opět nedávají smysl. Násobit dvojkou umí snad i děti na základní škole.

Jak zde bylo již řečeno, výkon nejde vůbec vzhůru, za poslední 2 roky to mohlo být na CPU tak 1,5x víc maximálně. I to mi přijde možná jako přehnané číslo. Připravuje se výroba přes novou technologii a výkon CPU bude stagnovat minimálně do roku 2021 ačkoliv střízlivé odhady odborníků mluví spíše o 2022.

Tak velké firmy určitě ano, určitě majitele google a Facebooku nejsou zase tak mladí, aby neměly kam pospíchat s vývojem, nějak si nesmrtelnost zaručit musí..

Když pomineme, že čeština je na úrovni Azora, který ti sežral domácí úkol z češtiny, tak tohle je bullshit. Nikdo z velkých podnikatelů se nechce nikde zvěčnit, o to usilují často vědci. Logika podnikatelů je vyhrabat co nejvíc peněz a doufat, že jeho další generace dětí o něm bude mluvit na základě toho, že nebudou muset ani otočit rukou pro peníze. Nikdo jiný o něm mluvit nebude. Už teď málokdo ví, kdo přispěl třeba ke zprovoznění českého internetu nebo kdo internetovou síť jako takovou vynalezl. Zná někdo finančního ředitele Facebooku? Neřekl bych. Zuckerberg taky upadne v zapomnění tak rok po jeho smrti. A to mu možná ještě přidávám. Na druhou stranu dlouho bych hledal INTELIGENTNÍHO člověka, který by nevěděl, kdo je to A. Einstein nebo O. Wichterle :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny