Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Složky Android aplikací

Na androidím tabletu potřebuji zkopírovat soubor do stejného programu (video přehrávač) jiného tabletu. Z toho prvního jsem ho exportoval normální cestou. V tom druhém za nic nemohu najít složku toho přehrávače, kam bych to měl umístit. Zkusil jsem to přes pc, nastavil zobrazování skrytých složek s tečkou. Poradí někdo, jak najít tu zatajenou složku programu? Souvisí s tím přístup k některým složkám? Oba tablety jsou bez rootu, oba Lenovo, Android 6.
Díky za každou radu
Petr

Předmět Autor Datum
Skýtá se dobrá otázka: vytvořila si ta appka složku? Některé aplikace si složky na soubory vytvářejí…
mlok8 10.12.2019 00:42
mlok8
aha, tak to asi bude tím, že jde o novou instalaci programu. Jde mi o nakopírování souboru databázy… nový
bluenite 11.12.2019 00:00
bluenite
Ak vravíš, že ten prehrávač má export, tak určite bude mať aj import. A nemusíš sa snažiť o nejaké t… poslední
pozorovateľ 11.12.2019 06:29
pozorovateľ

Skýtá se dobrá otázka: vytvořila si ta appka složku? Některé aplikace si složky na soubory vytvářejí až když chtějí něco uložit. Pokud si appku nepoužil, je dost pravděpodobné, že složku ještě nemá.

Kopíruješ to ručně? Zkus to zadat přes cestu do složky, pokud to je stejná verze Androidu a appky, tak by měla být stejná i cesta. To ti minimálně zodpoví, jestli složka existuje a ty si ji jen nenašel.

Pokud ani jedno nepomůže, zkusil bych na cílovém tabletu ještě vymazat data aplikace (či ji přímo přeinstalovat), třeba to donutí vytvořit onu složku. Případně tam zkusit uložit nějaký testovací soubor do default složky appky (to by mělo vytvořit poté složku na ukládání).

Vzhledem k tomu, že nepíšeš, co přesně přesouváš a co to je za program, tak tohle jsou nějaké obecné rady, které mě teď napadají.

aha, tak to asi bude tím, že jde o novou instalaci programu.
Jde mi o nakopírování souboru databázy iptv kanálů xxx.db pro video přehrávač Wuffy Player, který používám delší dobu a ty kanály jsou pracně sesbírané a všechny funkční. Tento přehrávač má funkci exportu bookmarků oblíbených iptv kanálů a na prvním tabletu skvěle funguje, jako jeden za mála. Chtěl jsem je importovat tedy do jiného tabletu, což jaksi nejde. V tom tabletu instaluji prográmek a pak zjišťuji, kde jsou jeho data, kam bych ten backup umístil. Vím, že standartně to je složka /Android/data/<název_balíčku> Ta tady ale není viditelná=přístupná. Nejspíš bez rootu není přístupná?
První model je Lenovo Yoga Tab3 Pro a druhý je Tab3 10 Business, oba Android 6.
Ještě detail: ten druhý tablet je nový s pár programy z googlkrámu. Ta složka existuje, i když tam zas nejsou viditelné všechny aplikace. To je taky záhada.
Kopíruji přes Total Commandera, s jinými správci to neumím, nebo to přímo nejde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru